Arbeta hos oss

PBM Psykiatripartners söker Dietist till Östergötland

 

PBM Psykiatripartners driver och utvecklar den öppenvårdsbaserade Barn- och Ungdomspsykiatriska specialistvården och mellanvården i hela Östergötland på uppdrag av region Östergötland. För vuxna erbjuder vi öppenvårdspsykiatri som vårdgivare i vårdvalet. Vår metodik bygger på evidensbaserad hälso- och sjukvård och vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten för att jobba så effektivt och säkert som möjligt. Vi har mottagningar i Norrköping, Linköping, Motala och Mjölby och är ca 75 medarbetare. Sedan december 2018 är Psykiatripartners en del av PBM Sweden AB. Vi är inne i ett intressant tillväxtskede och söker nu fler medarbetare.

Om tjänsten

I denna roll förväntas du bland annat att arbeta med ätstörningsproblematik, selektivt ätande och ätsvårigheter kopplat till neuropsykiatri. Arbetet sker genom bedömning, behandling och rådgivning. Du kommer även att arbete i team med andra yrkeskategorier. Inom specialistpsykiatrin för såväl barn som vuxna tar vi hand om svårare psykiatrisk problematik.

Inom Psykiatripartners är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra patienter och klienter. Utifrån detta har vi ett gott rykte och stort förtroende bland våra uppdragsgivare och patienter. Vi erbjuder goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis handledning, plan för kompetensutveckling, egen utbildningsplattform samt även genom att vara del av ett team som arbetar tillsammans.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad dietist, nutritionist eller har en motsvarande högskoleutbildning. Gärna med erfarenhet av neuropsykiatri och ätstörningsproblematik. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde. Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du tillsammans med våra kunder får verka för utveckling och förändring som håller.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan inklusive CV så fort som möjligt då vi behandlar ansökningarna löpande, dock senast 31 augusti.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Änges på Tfn 010-2050114 eller via mail anna.anges@psykiatripartners.se

Tillträde enl. ök. Provanställning om 6 månader tillämpas.

 

Läs mer om Psykiatripartners på www.psykiatripartners.se  och om PBM på www.pbm.se

Arbeta hos oss

Sjuksköterska, Psykiatripartners i Östergötland

Psykiatripartners driver och utvecklar den öppenvårdsbaserade Barn- och Ungdomspsykiatriska specialistvården och mellanvården i hela Östergötland på uppdrag av Region Östergötland. För vuxna erbjuder vi öppenvårdspsykiatri som vårdgivare i vårdvalet. Sedan december 2018 är Psykiatripartners en del av PBM Sweden AB.

Vår metodik bygger på evidensbaserad hälso- och sjukvård och vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten för att jobba så effektivt och säkert som möjligt. Vi har mottagningar i Linköping, Motala, Mjölby och Norrköping och är ca 90 medarbetare.

Om tjänsten

Hos oss kommer du att arbeta i en expansiv organisation för patientfokuserad psykiatri. Det finns möjlighet att arbeta både med barn/ungdomar och vuxna över hela Östergötland men vi rekryterar nu för Mjölby som basmottagning.

En del av arbetsuppgifterna är läkemedelsuppföljningar, psykoedukativt stöd till patienter och närstående, psykiatriska bedömningar, grupparbete, telefonrådgivning, samt att koordinera insatser kring patienten.

Inom Psykiatripartners är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra patienter och klienter. Utifrån detta har vi ett gott rykte och stort förtroende kring vår expertis bland våra uppdragsgivare och patienter. Vi erbjuder goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis handledning, plan för kompetensutveckling, egen utbildningsplattform samt även genom att vara del av ett team som arbetar tillsammans.

Tjänsten är dagtid och grunden en heltidstjänst. Sysselsättningsgrad kan dock diskuteras.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med förmåga att arbeta både självständigt och i team inom en modern psykiatrisk verksamhet där varje medarbetares kompetens kommer att användas fullt ut och där möjligheterna till specialisering inom yrket är stor. Om du har vidare utbildning inom psykiatri eller barn- och ungdomshälsa, samt erfarenhet inom psykiatri, är det meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom mottagningen, och mot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samverkan och samordningsförmåga hos dig.

Arbetstider och omfattning
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning om 6 månader tillämpas.

Ersättning
Fast lön
Enligt avtal

Körkortskrav
B

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan senast 29 mars. Vi behandlar ansökningarna löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss!

Läs mer om Psykiatripartners på www.psykiatripartners.se; PBM på www.pbm.se

Kontakt:
Anna Änges, Enhetschef
010-20 50 114
anna.anges@psykiatripartners.se

 

Anna Björkman, Biträdande verksamhetschef
010-20 50 105
anna.bjorkman@psykiatripartners.se

 

Benjamin Winder, Enhetschef, sjuksköterska
0102050110
benjamin.winder@psykiatripartners.se