Välkommen till Rehab i Norrköping

PBM Rehab öppnar ny Rehabiliteringsverksamhet i östra länsdelen på Bråddgatan 9 i Norrköping den första maj. Vi bedriver verksamhet på uppdrag av region Östergötland

Vi kommer bedriva rehabilitering i öppenvård för patienter med besvär från rörelseorganen och även i kombination med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Vi arbetar multimodalt och vårt team består av fysioterapeuter, kiropraktor, psykolog och arbetsterapeut.

Vanliga problem som patienter söker för kan vara rygg- och nackbesvär, smärta i muskler eller leder, huvudvärk samt stress-, utmattnings- eller spänningsproblematik. Behandling sker individuellt och/eller i grupp och vi kan även erbjuda digitala besök. Vi kommer att ha ett brett utbud av behandlingsalternativ med bland annat handledd träning i mindre gym, grupper i medicinsk yoga, sömnskola, ACTgrupp- att leva med smärta samt digitala föreläsningar. Vår psykolog gör vid behov vidare bedömning av psykisk ohälsa. Ingen remiss behövs för att komma till oss.

Boka tid i länken nedan.

Länk till 1177.

Information angående coronaviruset

Psykiatripartners följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller hanteringen av coronaviruset (covid-19).

Hjälp till att förhindra smittspridning!

-Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten – gärna när ni kommer till vår mottagning!
-Hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk
-Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta andra

Vi kommer inte att handhälsa men ni är varmt välkomna till oss ändå!.

Få behandling via videolänk

Om du redan är patient hos oss kan du i vissa fall få behandling via videolänk. Om du kommit överens med din behandlare eller fått meddelande om att ditt besök ska ske via videolänk kan du klicka här för att komma vidare. (Använd Google Chrome, Safari eller Firefox på desktop. Du kan även ladda ner appen PBM Online till din mobil.)

Välkomna att söka till oss även via 1177.se