Välkommen till Rehab i Norrköping

Vi på PBM Rehab Norrköping har nyligen startat upp verksamhet på Bråddgatan 9. Vi är experter på kroppen och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i vårt multimodala team. Någon remiss behövs inte.

Vi bedriver rehabilitering i öppenvård för patienter med muskuloskeletala besvär. Vårt team består av flera fysioterapeuter, kiropraktor, psykolog och arbetsterapeut. Vi erbjuder insatser till dig med besvär i kroppens leder och muskler. Vi kan även hjälpa dig som lider av yrsel, huvudvärk, långvarig smärta, smärta förenad med lätt till medelsvår psykisk ohälsa, stress och oro. Vi erbjuder både fysiska och digitala besök. Behandling sker individuellt och/eller i grupp.

Hur ser rehabiliteringen ut?
På ditt första besök hos oss träffar du en av våra fysioterapeuter eller kiropraktorer för en första bedömning och därefter skapar vi en gemensam planering för din kontakt hos oss. Bedömning och behandling sker utifrån ett helhetsperspektiv med mål att förbättra funktion, aktivitetsnivå och livskvalitet. Vi har ett brett utbud av behandlingsalternativ med bland annat individuell behandling, fysioterapeutledd träning i mindre gym, medicinsk yoga, sömnskola, ACT-baserad smärtskola samt ryggskola. Vi erbjuder även återkommande föreläsningar med teman centrerade runt psykisk hälsa och kroppen. Vid behov gör vår psykolog individuella bedömningar.

Hur kommer jag igång?
Du behöver ingen remiss för att komma till oss, utan kan helt enkelt ringa upp oss på 010-182 29 00. Om du inte får svar direkt kan du lämna ett meddelande på vår telefonsvarare så ringer vi upp så fort vi har möjlighet.

Via 1177 E-tjänster kan du enkelt boka tid:

Länk till 1177.

Information angående coronaviruset

Psykiatripartners följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller hanteringen av coronaviruset (covid-19).

Hjälp till att förhindra smittspridning!

-Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten – gärna när ni kommer till vår mottagning!
-Hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk
-Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta andra

Vi kommer inte att handhälsa men ni är varmt välkomna till oss ändå!.

Få behandling via videolänk

Om du redan är patient hos oss kan du i vissa fall få behandling via videolänk. Om du kommit överens med din behandlare eller fått meddelande om att ditt besök ska ske via videolänk kan du klicka här för att komma vidare. (Använd Google Chrome, Safari eller Firefox på desktop. Du kan även ladda ner appen PBM Online till din mobil.)

Välkomna att söka till oss även via 1177.se