Kontaktinformation

E-post

boras@psykiatripartners.se

Öppettider

Måndag – fredag 8-17

Telefonväxel

010-1821400

Telefontider

Telefonrådgivningen har öppet mellan 8-17, ingen lunchstängning

Besöksadress:

Psykiatripartners

Stengärdsgatan 22

501 15 Borås

Postadress

Psykiatripartners i Östergötland

Sankt Larsgatan 3

582 24 Linköping

Information om kontakt

Via e-posten boras@psykiatripartners.se tar vi emot allmänna frågor kring vår mottagning, öppettider, faktura- och frikortsfrågor mm. Ni kan inte använda e-post för beställning av tid, recept eller för frågor kring behandling. För att komma i kontakt med oss ber vi er ringa nedanstående telefonnummer, detta på grund av att elektronisk post ej ger oss möjlighet att säkerställa sekretess i den utsträckning vi är ålagda.

För avbokning av besökstid och receptförnyelse använd 1177.se Vårdguidens e-tjänster, observera förnyelse av recept inom 3 – 5 arbetsdagar.

Synpunkter

Om du som patient eller anhörig har synpunkter eller klagomål på hur vården bedrivs på Vuxenmottagningen bör du i första hand ta upp detta med din läkare/behandlare på mottagningen. Du kan även vända dig till vår verksamhetschef Anna Hässler på anna.hassler@psykiatripartners.se alternativt använda 1177.se Vårdguidens e-tjänster, Synpunkter och klagomål.

(Om ni har något liknande som denna länk) Länk till synpunkter och klagomål.

Du kan också vända dig till Patientnämnden i Västra Götaland på telefon 010-1821400.

Om du har klagomål på mottagningens utformning (kaffe, toaletter, underhåll osv) kan du maila oss på boras@psykiatripartners.se.

Ledning

Anna Hässler

Verksamhetchef, Psykiatripartners i Västra Götaland 010-205 01 05 anna.hassler@psykiatripartners.se