Arbeta hos oss

/Arbeta hos oss

PBM Psykiatripartners söker Leg. Psykologer till Östergötland

PBM Psykiatripartners driver och utvecklar den öppenvårdsbaserade Barn- och Ungdomspsykiatriska specialistvården och mellanvården i hela Östergötland på uppdrag av region Östergötland. För vuxna erbjuder vi öppenvårdspsykiatri som vårdgivare i vårdvalet. Vår metodik bygger på evidensbaserad hälso- och sjukvård och vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten för att jobba så effektivt och säkert som möjligt. Vi har mottagningar i Norrköping, Linköping, Motala och Mjölby och är ca 60 medarbetare.  Sedan december 2018 är Psykiatripartners en del av PBM Sweden AB. Vi är inne i ett intressant tillväxt skede och söker nu flera psykologer, både till verksamheten inom barn, vuxen och försäkringsbolag i Östergötland.

Om tjänsten

I denna roll förväntas du att arbeta med behandling utifrån KBT. Inom specialistpsykiatrin för såväl barn som vuxna tar vi hand om svårare psykiatrisk problematik. I uppdraget ingår också utredningsarbete.

Inom Psykiatripartners är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra patienter och klienter. Utifrån detta har vi ett gott rykte och stort förtroende bland våra uppdragsgivare och patienter. Vi erbjuder goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis handledning, plan för kompetensutveckling, egen utbildningsplattform samt även genom att vara del av ett team som arbetar tillsammans.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har erfarenhet och kompetens inom beteendepsykologi.  Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde. Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du tillsammans med våra kunder får verka för utveckling och förändring som håller.

Låter detta intressant? Välkommen att maila din ansökan inklusive CV till anna.bjorkman@psykiatripartners.se Sista dag för ansökan är 24 februari, men vi behandlar ansökningar löpande.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Björkman på Tfn 010-2050105eller via mail anna.bjorkman@psykiatripartners.se

Tillträde enl. ök. Provanställning om 6 månader tillämpas.

Läs mer om Psykiatripartners på www.psykiatripartners.se PBM på www.pbm.se

Du är välkommen att skicka in en spontanansökan vid intresse.
Detta gör du till christin.kallstrom@psykiatripartners.se