PBM Psykiatripartners söker Dietist till Östergötland

PBM Psykiatripartners driver och utvecklar den öppenvårdsbaserade Barn- och Ungdomspsykiatriska specialistvården och mellanvården i hela Östergötland på uppdrag av region Östergötland. För vuxna erbjuder vi öppenvårdspsykiatri som vårdgivare i vårdvalet. Vår metodik bygger på evidensbaserad hälso- och sjukvård och vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten för att jobba så effektivt och säkert som möjligt. Vi har mottagningar i Norrköping, Linköping och är ca 75 medarbetare. Sedan december 2018 är Psykiatripartners en del av PBM Sweden AB. Vi är inne i ett intressant tillväxtskede och söker nu fler medarbetare.

Om tjänsten

I denna roll förväntas du bland annat att arbeta med ätstörningsproblematik, selektivt ätande och ätsvårigheter kopplat till neuropsykiatri. Arbetet sker genom bedömning, behandling och rådgivning. Du kommer även att arbete i team med andra yrkeskategorier. Inom specialistpsykiatrin för såväl barn som vuxna tar vi hand om svårare psykiatrisk problematik.

Inom Psykiatripartners är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra patienter och klienter. Utifrån detta har vi ett gott rykte och stort förtroende bland våra uppdragsgivare och patienter. Vi erbjuder goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis handledning, plan för kompetensutveckling, egen utbildningsplattform samt även genom att vara del av ett team som arbetar tillsammans.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad dietist, nutritionist eller har en motsvarande högskoleutbildning. Gärna med erfarenhet av neuropsykiatri och ätstörningsproblematik. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde. Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du tillsammans med våra kunder får verka för utveckling och förändring som håller.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan inklusive CV så fort som möjligt då vi behandlar ansökningarna löpande, dock senast 31 augusti.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Änges på Tfn 010-2050114 eller via mail anna.anges@psykiatripartners.se

Tillträde enl. ök. Provanställning om 6 månader tillämpas.

 

Läs mer om Psykiatripartners på www.psykiatripartners.se  och om PBM på www.pbm.se

Du är välkommen att skicka in en spontanansökan vid intresse.
Detta gör du till christin.kallstrom@psykiatripartners.se