Välkommen att söka vård hos oss

hero_vag_sok_vard

Vi bidrar till en bättre psykisk hälsa för varje människa – varje dag

Med ett innovativt arbetssätt och evidensbaserade metoder går vi i spetsen för att förbättra svensk sjukvård och höja livskvaliteten hos alla människor som lider av psykisk ohälsa. 

Vi har som mål att modernisera svensk psykiatri genom att arbeta nytänkande

Genom modern psykiatri, både digital och fysisk, finns vi där individen behöver oss. Vi är övertygade om att tillgänglig, strukturerad och systematisk vård är det bästa tillvägagångssättet för att nå goda resultat.

Vi bryr oss om varje patient – på riktigt

Vårt driv grundar sig i ett större syfte, som genom forskningsnära, evidensbaserad och god psykiatrisk vård ska göra skillnad för människans mentala funktion. Våra medarbetare bemöter varje patient med värme, öppenhet och stort engagemang – ett koncept som tillsammans med gedigen kunskap tar ett helhetsgrepp om mental ohälsa.

Gemenskap, erfarenhet, mod och omtanke ligger i vårt DNA. Det möjliggör oss att fortsatt utmana och utveckla arbetssätt inom vården, mot en bättre vardagsfunktion för den som behöver.

Ett team för varje patient

Vi arbetar i multimodala team för att möta behoven hos både individ och anhöriga med en så bred kompetens som möjligt. Vi bemöter varje patient med värme, öppenhet och stort engagemang – ett koncept som tillsammans med gedigen kunskap tar ett helhetsgrepp om mental ohälsa.

Evidensbaserad grund

Vi arbetar med utredning och behandling parallellt, och följer forskning och de senaste riktlinjerna. Vårt arbetssätt innebär att ta fram skräddarsydda lösningar och låta patienten vara med och styra över vilka former behandlingen ska ske under. 

Välj region

Region Clinic Cities More info
Allmänpsykiatri vuxenmottagning Norrköping, Linköping Read more
Samtalsmottagning Norrköping, Linköping Read more
BUP Norrköping, Linköping Read more
BUP Växjö, Ljungby Read more
Allmänpsykiatri vuxenmottagning Borås, Skövde Read more
NP Vuxenmottagning Malmö, Hässleholm Read more
NP BUP Malmö Read more
NP Vuxenmottagning Jönköping Read more
NP BUP Jönköping Read more
BUP Falun Read more
BUP Skövde Read more

Skicka en remiss till oss

Du kan enkelt söka vård hos oss genom en remiss ifrån din behandlare inom primärvården, exempelvis din läkare, psykolog eller rehabkoordinator. Du kan även skicka in en egenremiss för att få en bedömning direkt från oss. Det betyder också att ditt högkostnadsskydd gäller hos oss.

Sagt om oss

Berättelser ifrån andra

Här kan läsa vad ett par upplevelser från andra kring vårt personliga och professionella arbete tillsammans. Individers resa och erfarenheter driver vårt arbete framåt för att utmana och utveckla sjukvården till det bättre. 

Jag är så enormt tacksam för allt ni gett mig. Ni har verkligen förändrat mitt liv.

Kvinna 50 år , Socionom i Stockholm

Jag är jättenöjd med behandlingen. Att återkoppling är så ofta ger mig mycket stöd

Kvinna 50 år , Kommunikatör i Värnamo

Tidigare kunde jag bäva inför att göra vardagssysslor som att diska, men idag har jag mer ork och glädje. Jag har en bra känsla i kroppen.

Man 57 år , Arbetar inom finans i Stockholm

Proffsigt och bra bemötande. Att man har kontakt hela tiden under behandlingen gör att jag inte känner mig som en i mängden utan att jag blir bemött på ett personligt plan. Jag kan nu reflektera över vad jag har gjort innan och har nya verktyg som hjälper mig.

Kvinna 58 år , Sjuksköterska i Kalmar

Jag är så oerhört tacksam för all värme, empati och stöd! Det kommer jag att bära med mig. Ni är alla helt underbara! Tack för allt!

Kvinna 55 år , Socialsekreterare i Stockholm