Smärta

Behandling av smärta

Psykiatripartners och PBM är en del av samma vårdkoncern. Via PBM i Norrköping bedriver vi rehabilitering i öppenvård för patienter med besvär i muskel- och skelettsystemet på uppdrag av regionen. 

hero_vag_undersida_smarta
bild_text_modul5

Lider du av smärta?

Vi är experter på kroppen och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i ett multimodalt team. Någon remiss behövs inte.

Vi bedriver rehabilitering i öppenvård för patienter med muskuloskeletala besvär (muskel- och skelettsystemet). Vårt team består av flera fysioterapeuter, en kiropraktor, en psykolog och en arbetsterapeut.

Vi erbjuder insatser till dig med besvär i kroppens leder, muskler och skelett. Vi kan också hjälpa dig som lider av yrsel, huvudvärk och smärta förenad med lätt till medelsvår psykisk ohälsa, stress eller oro. Behandling sker individuellt och/eller i grupp.

Hur ser behandlingen ut?

På ditt första besök hos oss träffar du en av våra fysioterapeuter eller kiropraktorer för en första bedömning och därefter skapar vi en gemensam planering för din kontakt hos oss. Bedömning och behandling sker utifrån ett helhetsperspektiv med mål att förbättra funktion, aktivitetsnivå och livskvalitet.

Vi har ett brett utbud av behandlingsalternativ med bland annat individuell behandling, fysioterapeutledd träning i mindre gym, medicinsk yoga, sömnskola, ACT-baserad smärtskola samt ryggskola. Vi erbjuder även återkommande föreläsningar med teman centrerade runt psykisk hälsa och kroppen. Vid behov gör vår psykolog individuella bedömningar.

Sök vård hos oss med egenremiss

norrkoping

PBM Rehab Norrköping

Öppettider

Måndag till fredag
08:00–16:00

Kontakt

Telefon:
010-182 29 00

Email:
rehab.norrkoping@pbm.se

Du behöver ingen remiss för att komma till oss, utan kan helt enkelt ringa upp oss på 010-182 29 00. Om du inte får svar direkt kan du lämna ett meddelande på vår telefonsvarare så ringer vi upp så fort vi har möjlighet.

Address

Bråddgatan 9, 602 22 Norrköping
See on map