Kontakta oss

Här hittar du kontaktinformation till oss.

bild_text_modul5

Våra olika kontaktvägar

Digitalt via 1177

Via 1177 e-tjänster kan du kontakta oss samt administrera delar av din vård, t.ex. ombokning av tid, beställa journalkopia eller förnya recept.

 

 

Våra mottagningar

Vi har flertalet mottagningar runtom i Sverige som bedrivs på olika uppdrag av olika regioner. Läs mer och kontakta någon av våra olika mottagningar direkt. 

 

 

Behandling via videolänk

Om du redan är i kontakt med oss och har kommit överens med din behandlare om att ditt besök ska ske via videolänk kan du logga in via länken nedan. 

 

 

Vill du jobba hos oss?

Brinner du också för god vård och värdesätter att arbeta i en organisation som växer snabbt där möjligheterna till att vara med och påverka vården är stor? Besök vår karriärssida för mer information om lediga tjänster.

Vanliga frågor och svar

Vilken typ av vård erbjuder ni?

Vi erbjuder vård inom vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, utmattningssyndrom samt långvarig smärta.

Vem kan söka till er?

Vi har mottagningar i olika regioner beroende uppdrag och avtal, mottagningarna är för dig somförsta hand borregionen. Det är även möjligt för utomlänspatienter att söka till oss vi har fritt vårdvalSverige. Här kan du läsa mer om våra vårdområden eller mottagningar. 

Vad kostar ett besök?

Besöken är avgiftsbelagda enligt avtal med Regionen. Ett besök på mottagningen eller hembesök kostar 200 kr.

Vad innebär högkostnadsskydd?

Inom den öppna vården i Sverige har vi något som heter högkostnadsskydd. Det innebär att du spm patient sammanlagt betalar högst 1200 kronor för besök under en period på 12 månader. I vissa regioner kan det totala beloppet vara lägre än 1200 kronor.

När du har uppnått ett belopp på 1200 kronor får du ett frikort, vilket innebär att kommande besök  under ett år är kostnadsfria . Frikortet gäller 12 månader efter ditt första vårdbesök.

Läs mer på 1177.se